Happy Server Mir 2
Likes Likes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30

  Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: NPC Commands

  1. #16
    Banned by Moderators MasterQ's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    London
    Posts
    462

    Re: NPC Commands

    Is it set to 10 by default? dont wanna go looking

  2. Want your banner advert here? CLICK!
  3. #17
    Mir3 Guru - Sting3G idaBigA's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Stoke, UK
    Posts
    1,839

    Re: NPC Commands

    Quote Originally Posted by Geordiehc View Post
    Nive 1 m8 ive bene using this code for like a week now but is there a way to take out GM's from these lists? and also how is it updated? can the update of the top list be speeded up?
    Its updated when the SQL is.. every 10 mins (I think)

    MasterQ

    Yes, default it 10, I increased to 20 because of the GM's on the server taking the top slots.
    www.sting3g.com - PhoenixRising Server & Sting3G Server

  4. #18
    Banned by Moderators MasterQ's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    London
    Posts
    462

    Re: NPC Commands

    HLSCRIPTCMD LOCKUSER

    Dont work, even tried it on a seperate NPC

  5. #19
    Mad Dog Geo Geordiehc's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Redditch, UK
    Posts
    2,824

    Re: NPC Commands

    Quote Originally Posted by idabiga View Post
    Its updated when the SQL is.. every 10 mins (I think)
    no way to take GM's out the list tho unless your below the top 10?
    If this Post has been helpful then please click the +rep symbol on the bottom left to show your appreciation!

    LOM 3 Community On ********!

    http://www.*************/groups/113381352098871/
    Stay In Touch With Friends Whatever Server You Play

    I do not answer server help questions via PM. PM'ing me will not get you a quicker answer than posting.

  6. #20
    Mir3 Guru - Sting3G idaBigA's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Stoke, UK
    Posts
    1,839

    Re: NPC Commands

    Quote Originally Posted by MasterQ View Post
    HLSCRIPTCMD LOCKUSER

    Dont work, even tried it on a seperate NPC
    You have to enable it in the CruelDragonMir3G.ini file or Holley Screen as shown on the post on Avenge Chat by Chimera.

    Quote Originally Posted by Geordiehc View Post
    no way to take GM's out the list tho unless your below the top 10?
    No mate, to ensure they are out, you will need to delevel yourself each time you log off.

    One Easy way of doing it, is to have a room that Automatically delevels you. and then when you log in, the Login Script levels you back up again so you can test things (and not die). I always move to a GM Room when I leave the game so I know I can log in quietly. Adding a De-leveller to that room is easy enough.

    Or, you could just @changelevel GMName 10 just before you log out every time - But I never remember.. so I am always in the top 20 lol.
    Last edited by idaBigA; 15-08-2007 at 12:59 PM.
    www.sting3g.com - PhoenixRising Server & Sting3G Server

  7. #21
    Golden Oldie Amenovis's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    1,106

    Re: NPC Commands

    i dunno how that script works with hlc com but a normal npc command is Isadmin isgamemaster and the negatation ! so is it not possible to say example:

    #if
    !isgamemaster
    #act
    (list all player ranking..blah blah blah) ???

    only a thinking

    greetz

    ameno

    example from my newuser.txt / hls com
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    [@NewUser]
    {
    #IF
    check [003] 0
    !ISADMIN
    #ACT
    give Gold 20000
    SET [003] 1
    give HPTrank(M) 5
    give MPTrank(M) 5
    MONRECALL Waechter 3 3
    Sysmsg "Deinem Inventar wurde soeben etwas hinzugefuegt."
    SysMsg "Willkommen <$USERNAME> auf dem AmenonServer!"

    lineMsg [LOCAL] "!Verstaerkung ist eingetroffen!"
    break
    }
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Last edited by Amenovis; 14-10-2007 at 01:25 AM.

  8. #22
    LOMCN Veteran Zordon's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Berks, UK
    Posts
    1,164

    Re: npc commands

    Quote Originally Posted by Demonic View Post
    Sure - off the top of my head I think they are:

    Code:
    LOADVALUE 
    SAVEVALUE
    Ok I know how to use loadvalue and savevalue, but how do I clear a value in a text file?
    Loong: DragonBlood.
    Level 100/Ascended Polearm/Sabre (RETIRED)


  9. #23
    Loyal Member Josiko's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Spain
    Posts
    408

    Re: NPC Commands

    can someone pass me the following script on server fail me

    check dead
    resurection in home

  10. #24
    Loyal Member Josiko's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Spain
    Posts
    408

    Re: NPC Commands

    can someone pass me the following script on server fail me

    check dead
    resurection in home

  11. #25
    Loyal Member dagras's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    279

    Re: NPC Commands

    been trawling through commands and npc commands havent found what i want.

    what im looking for is when u add a script to an npc and it tells you what your ip is, your vip,your popularity, your titles, your guild etc

    what i want is the ones that tell you what class what level and what pk points you have.


    or if someone have a full list of like the ones below..

    Name - <$USERNAME>\
    Class - tried <$JOB> dont work
    Level - tried <$HLLEVEL> dont work
    FamePoints - <$output(d4)>\
    Integral - <$HLPOINT>\
    Guild - <$GUILD>\
    PkPoints - tried <$PKPOINT> dont work
    If my Posts were helpful , Please repair me by adding + to my rep. thx
    GMAthena....www.athenamir.com

  12. #26
    LOMCN New Comer Kanda-yu's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    27

    Re: NPC Commands

    Quote Originally Posted by Alecs7k View Post
    here you got a script i made time ago

    [@Convert_MirGuideBook_1]
    {
    _Hi, <$USERNAME> what do you want to do?\
    _Your current FP:{FCOLOR/10}'<$OUTPUT(P9)>'{FCOLOR/12} . \
    _Your current PP:{FCOLOR/10}'<$HLPOPULARITY>'{FCOLOR/12} . \
    _Your current Integrals:{FCOLOR/10}'<$HLPOINT>'{FCOLOR/12} . \
    _ʦͽ:{FCOLOR/10}'<$HLSTNAME>'{FCOLOR/12} . \ <== not sure what is it
    _Your VIP Level:{FCOLOR/10}'<$HLVIPLEVEL>'{FCOLOR/12} . \
    _Your VIP Date:{FCOLOR/10}'<$HLVIPDATE>'{FCOLOR/12} . \
    _Your VIP IP Level:{FCOLOR/10}'<$HLIPVIPLEVEL>'{FCOLOR/12} . \
    _Your VIP IP Date:{FCOLOR/10}'<$HLIPVIPDATE>'{FCOLOR/12} . \
    _Your IP:{FCOLOR/10}'<$HLUSERIP>'{FCOLOR/12} . \
    _HLPAODIAN:{FCOLOR/10}'<$HLPAODIAN>'{FCOLOR/12} . \ <== not sure what is it
    use search.

  13. #27
    Loyal Member dagras's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    279

    Re: NPC Commands

    i did use search..... read what i posted first

    Name - <$USERNAME>\
    Class - tried <$JOB> dont work
    Level - tried <$HLLEVEL> dont work
    FamePoints - <$output(d4)>\
    Integral - <$HLPOINT>\
    Guild - <$GUILD>\
    PkPoints - tried <$PKPOINT> dont work
    If my Posts were helpful , Please repair me by adding + to my rep. thx
    GMAthena....www.athenamir.com

  14. #28
    Mad Dog Geo Geordiehc's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Redditch, UK
    Posts
    2,824

    Re: NPC Commands

    the ones you have listed, there isnt a command for them, you need to do a bit of scripting to find out the values such as checking there job, pk points and level are a bit more difficult as it would take mega amounts of scripting to find out exactly what they were, but i think you could retrieve this info from the databse using sql manip
    If this Post has been helpful then please click the +rep symbol on the bottom left to show your appreciation!

    LOM 3 Community On ********!

    http://www.*************/groups/113381352098871/
    Stay In Touch With Friends Whatever Server You Play

    I do not answer server help questions via PM. PM'ing me will not get you a quicker answer than posting.

  15. #29
    Loyal Member dagras's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    279

    Re: NPC Commands

    thats what i thought
    thanks geo
    If my Posts were helpful , Please repair me by adding + to my rep. thx
    GMAthena....www.athenamir.com

  16. #30
    LOMCN Veteran Zordon's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Berks, UK
    Posts
    1,164

    Re: NPC Commands

    Quote Originally Posted by MasterQ View Post
    Is it set to 10 by default? dont wanna go looking
    10 is default and the default refresh time is 12 hours. You can change both on the console rather than having to go look for it.

    levelrankingrefresh.JPG
    Loong: DragonBlood.
    Level 100/Ascended Polearm/Sabre (RETIRED)


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •