Mir 3 DarkSide
Likes Likes:  1
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    LOMCN Rookie Vaytrex's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    48

    Armadilo Crack in Window2008

    Hi guys, I wanna to ask is there any1 ever crack Armadilo of Holley 3.55 in window2008?
    Cause I was planning to host the mir online and most of the server nowadays was window 2008.
    I tried to crack it and use trial reset clear the registry of armadilo still doesn't work

  2. #2
    Dedicated Member Omikkk's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Poland
    Posts
    226

    Re: Armadilo Crack in Window2008

    what's the error you are getting?

  3. #3
    ($.$) DjDarkBoyZ's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    127...1
    Posts
    883

    Re: Armadilo Crack in Window2008

    work fine on winxp with chinese prc language installed and only activated 1 cpu.
    if you want to put in your pc and you have a newer windows you can host on a virtual machine with winxp.

    GL
    Old times will be only this, old times...

  4. #4
    Loyal Member spartekas's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    USA
    Posts
    675

    Re: Armadilo Crack in Window2008

    Quote Originally Posted by Vaytrex View Post
    Hi guys, I wanna to ask is there any1 ever crack Armadilo of Holley 3.55 in window2008?
    Cause I was planning to host the mir online and most of the server nowadays was window 2008.
    I tried to crack it and use trial reset clear the registry of armadilo still doesn't work
    see you trying, and I am curious and have extra hard drive so Gonna download a copy of server 2008 32bit.. why this os is important is because Most dedis use it minimum, but I think they use 64bit... But hey I got mir3 server Running on a quad core, all 4...Its stilll Cracked.
    But 2008 is very secure.
    DONT BE STUPID If something is illegal dont do it... especially when its Protected by a Country. Some Professionals must have the Clearance to see my File. Now my Cancer is in that File.

    And dont publish something any Government Can SEE Plainly

    DONT ASK you dont have the Clearance, nor the FBI

  5. #5
    LOMCN Rookie Vaytrex's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    48

    Re: Armadilo Crack in Window2008

    Quote Originally Posted by spartekas View Post
    see you trying, and I am curious and have extra hard drive so Gonna download a copy of server 2008 32bit.. why this os is important is because Most dedis use it minimum, but I think they use 64bit... But hey I got mir3 server Running on a quad core, all 4...Its stilll Cracked.
    But 2008 is very secure.
    Yea I am trying to host on a server where most of the host use server 2008, I get error of invalid key on window 2008

    ---------- Post Merged at 07:52 AM ---------- Previous Post was at 07:52 AM ----------

    Quote Originally Posted by Omikkk View Post
    what's the error you are getting?
    Invalid key error

  6. #6
    Dedicated Member Omikkk's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Poland
    Posts
    226

    Re: Armadilo Crack in Window2008

    maybe try to change hwid to 4E89-B3F7 with this
    Attached Files Attached Files

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •