Your banner could be here
Likes Likes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
  1. #16
    Loyal Member blade6742's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    54

    Re: Original mir3 files

    Its not in a testing phase, its a fully released available server, i had this at the same time Ignis was running as a "test" server.
    Daily Quests, Mainquest upto 13, Numa Hill, CHB, all the invasions, kings rooms open with only a few kills.

    No GM characters have been created. no need

  2. #17
    LOMCN New Comer Bolton's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    14

    Re: Original mir3 files

    O rite kl am at d/l atm. How come u not advertised it. U have an ingame character?

  3. #18
    Loyal Member blade6742's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    54

    Re: Original mir3 files

    I advertised ignis, and it was popular for about 3 months, then wow patch came out, and everyone left for wow.

  4. #19
    LOMCN New Comer Bolton's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    14

    Re: Original mir3 files

    Ah rite, am having trouble getting patch to work clock mir 3 icon and it says auto patch is not working then tryed launcher. It comes up on window mode only but all displaced and discoloured.

  5. #20
    Loyal Member vortex69's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    77

    Re: Original mir3 files

    Quote Originally Posted by Bolton View Post
    Ah rite, am having trouble getting patch to work clock mir 3 icon and it says auto patch is not working then tryed launcher. It comes up on window mode only but all displaced and discoloured.
    when you run launcher.exe look down and uncheck window mode

  6. #21
    Loyal Member blade6742's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    54

    Re: Original mir3 files

    You have to use 16 bit color mode in windowed
    can use 32 bit color mode in full screen

  7. #22
    LOMCN New Comer Bolton's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    14

    Re: Original mir3 files

    K think that is sorted is displaying correctly now, new problem lol i go to make new account but is a language barrier, pardon me if im wrong website is in chinese/ japanese cannot read it to make account

  8. #23
    Loyal Member blade6742's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    54

    Re: Original mir3 files

    Nope its in english.
    you need to make an account on http://www.gamesrouter.online

    not the create account link from inside the game. that points to mir3europe.com that no longer exists.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •